2000 Szentendre, Dózsa György u. 2. | Tel: 06-26-500-326 | Fax: 06-25-500-327 
 
Keresés: 
Magyar English Deutsch

HÉRA

Jellemzők:
Könnyen eldolgozható, kiváló fedőképessége mellé magas fehérség párosul. A matt bevonat esztétikus megjelenést ad. A fal természetes szellőzését nem gátolja, lég- és páraáteresztő..

MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?
Vakolt, meszelt vagy bármilyen, korábban már más diszperziós festékkel festett, beltéri falfelületre, gipszkarton felületre, fűrészporos tapétára, üvegszövetre felületi előkészítés után közvetlenül felvihető.

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉS
A régi laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton el kell távolítani. Az esetleges vakolathibákat UNIKITT mestertapasszal ki kell javítani, glettelésre PROGOLD Tükörglett használata javasolt. Por glett vagy gipszes glettelés után a fal szívóképességét HÉRA Falfix diszperziós mélyalapozóval vagy DISZPERZIT Beltéri alapozó beeresztővel kell kiegyenlíteni. CMC-alapú glettanyagok használatát nem javasoljuk.

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK
Hígithatóság: Szükség esetén első rétegnél max. 15 %, második-harmadik rétrétegnél max. 5 % vízzel.
Kiadósság: 9 m2/liter
Kiszerelések: 2l; 4l; 8; 16l
Javasolt rétegszám: 2-3 réteg
Száradási idő: 2 óra
Átfesthetőségi idő: 2 óra

Jellemzők: Kiváló fedőképességű, mosható és súrolható, környezetkímélő falfesték 16 színben.

MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?
Igényes megjelenésű belső falfelületek súrolásálló festéke.

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉS
A régi, laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton kell eltávolítani. Az esetleges vakolathibákat UNIKITT/PROGOLD mestertapasszal, vagy TRIGLETT/PROGOLD poralapú glettelő anyaggal ki kell javítani. Gipszes glettelés után a fal szívóképességét FALFIX/HÁRA diszperziós mélyalapozóval vagy GLETTFIX/DISZPERZIT BELTÉRI ALAPOZÓ beltéri glett beeresztővel kell kiegyenlíteni. CMC-alapú glettanyagok használatát nem javasoljuk. Festés előtt a falfelületet vízzel meg kell nedvesíteni

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK
Hígithatóság: Maximum 10 % vízzel az első rétegnél.
Kiadósság: 9 m2/liter
Kiszerelések: 2,5l; 5l
Javasolt rétegszám: 1-2 réteg
Száradási idő: 2 óra
Átfesthetőségi idő: 2 óra

Jellemzők: Szép, egyenletes matt felületet adó, egy rétegben fedő vizes bázisú falfesték. Kiváló fedőképességű, hígítás nélkül egy rétegben felhordható. Mosható, lég- és páraáteresztő.

MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?
Beltéri falfelületek és mennyezetek festésére. Alkalmas fűrészporos tapétára, vakolt, beton, gipszkarton, stb. felületekre egyaránt.

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉS
A felület legyen tiszta, száraz, por- és szennyeződésmentes. A felületről távolítsa el a rosszul tapadó, laza, vagy felpikkelyesedett festékréteget, pl.: meszelt fal, enyves festék, tapétaragasztó. A kisebb felületi hibákat javítsa ki UNIKITT Mestertapasszal. Ha a falfelület nem kellően sima vagy rossz minőségű, glettelje az egész felületet PROGOLD TÜKÖRGLETT beltéri porglettel, majd csiszolja simára. Alapozzon HÉRA FALFIX Diszperziós mélyalapozóval, hogy elkerülje a foltosodást. Ezáltal kevesebb festékre lesz szüksége. Felhordását ecsettel célszerű elvégezni, a mélyalapozó intenzív bedörzsölésének érdekében.

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK
Hígithatóság: Hígítást nem igényel.
Kiadósság: 10 m2/liter
Kiszerelések: 2,5l; 5l
Javasolt rétegszám: 1 réteg
Száradási idő: 2 óra

Héra design efekt falfesték. 1és 2.5l kiszerelésben kapható.
Számitógépes szinkeveréssel szinezhető.
kiadósság 10m2/1l.